Colloïdaal zilvercème.

Colloïdaal zilvercème 30ml tube.

Samenstelling:  Aqua colloïdaalzilver, Aloë Barbadensis, Buxus Chinensis, Cetiol V, Glycerin, Cetearyl alcohol, Cetylalcohol, Urtica Dioica, Methylsulfonylmethane, Ceteareth, Rosmarinus Officinalis, Achillea Millefolium, Acid Sorbicum,  Melaleuca Alternifolia, D-Alpha Tocopherol, Chamomilla Retcutita, Eucalyptus Globulus,Glyceryl Caprylate.

Voor de huid verzorging hebben wij een voortreffelijke colloïdaal zilvercrème.  Colloïdaal zilvercrème bevat waardevolle natuurlijke voedingsstoffen, ethrische olie en colloïdaal zilver. In deze combinatie is colloïdaal zilvercrème uniek en vermindert of geneest heel veel huidproblemen. Ook ideaal voor cosmetische toepassingen, de crème is heel gemakkelijk aan te brengen-  zij trekt snel in de huid - is niet vet - zij bevat geen kleurstoffen en kan dagelijks worden gebruikt . Colloïdaal zilver-crème mag ook op een open wond worden gebruikt om de genezing te bevorderen.  Colloïdaal zilver-crème prikt in dit geval wel iets.  Colloïdaal zilver-crème is kiemvrij.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

16.12 | 16:54

Deze factor valt wel mee er zijn belangrijkere factoren. Zilverwater werkt ook fundamenteel anders. Vraag info op info@colloidaalzilver.nl

...
16.12 | 14:42

Het is belangrijk om te begrijpen dat ionische zilveroplossingen gemaakt met elektrische generatoren effectief worden gebruikt in het lichaam. Sommige producten beweren dat ze echt colloïd zijn, maar deze hebben geen ionische lading en zijn daarom beperkt

...
16.10 | 14:46

Het gaat om water wat ik filter als het uit de sloot komt wanneer ik in het bos ben. Zoek iets wat de virussen doodt. Wat betekent ppm?

...
16.10 | 14:29

Als je echt zuiver water wil hebben dan moet je een reverse osmose filter gebruiken. Bacterievrij maken wordt water wanneer het 1-3 ppm zilver bevat.

...
Je vindt deze pagina leuk