Colloïdaal zilvercème.

Colloïdaal zilvercème 30ml tube.

Samenstelling:  Aqua colloïdaalzilver, Aloë Barbadensis, Buxus Chinensis, Cetiol V, Glycerin, Cetearyl alcohol, Cetylalcohol, Urtica Dioica, Methylsulfonylmethane, Ceteareth, Rosmarinus Officinalis, Achillea Millefolium, Acid Sorbicum,  Melaleuca Alternifolia, D-Alpha Tocopherol, Chamomilla Retcutita, Eucalyptus Globulus,Glyceryl Caprylate.

Voor de huid verzorging hebben wij een voortreffelijke colloïdaal zilvercrème.  Colloïdaal zilvercrème bevat waardevolle natuurlijke voedingsstoffen, ethrische olie en colloïdaal zilver. In deze combinatie is colloïdaal zilvercrème uniek en vermindert of geneest heel veel huidproblemen. Ook ideaal voor cosmetische toepassingen, de crème is heel gemakkelijk aan te brengen-  zij trekt snel in de huid - is niet vet - zij bevat geen kleurstoffen en kan dagelijks worden gebruikt . Colloïdaal zilver-crème mag ook op een open wond worden gebruikt om de genezing te bevorderen.  Colloïdaal zilver-crème prikt in dit geval wel iets.  Colloïdaal zilver-crème is kiemvrij.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

01.08 | 14:48

hoe kan ik de violet Ray huren? kan ik die ergens afhalen?

...
30.07 | 15:06

Kan ik dit gebruiken bij mijn hond (oortontsteking)? Zoja welk product van deze site adviseert u mij?

...
19.04 | 12:08

Goedemiddag, het product met de algen voor de hersenen is dat net zoiets als chlorella of spirulina? Hartelijk dank voor uw antwoord.

...
18.02 | 19:14

Kan ik dit apparaat (the violet ray) bij u aankopen ? Hoeveel kost dit ?
Ik woon in België.
grt, Maria

...
Je vindt deze pagina leuk