Spierolie cajeputi

SPIEROLIE CAJEPUTI (spierolie KAJAPOET is de oud-hollandse naam)

Gebruik: Uitwendig gebruik bij spierpijn, gewrichtspijn en zenuwpijn. De pijnlijke plaats enkele malen per dag met olie in masseren. Ook te gebruiken bij de warming up, na sport, bij blessures, bij littekens. Bij nervositeit de navel en de maagstreek insmeren.

SPIEROLIE CAJEPUTI  bevat cajeputi-olie (oleum cajeputi) en zoete amandelolie. De combinatie van deze twee speciale oliesoorten geven een bijzonder goede werking bij spierpijn, gewrichtspijn en zenuwpijn. De speciale samenstelling bevordert de doorbloeding van de spieren en geeft daarnaast ook nog een prettige heilzame inwerking op de huid.

Cajeputi-olie uit de cajeputiboom  (Melaleuca leucodendron) wordt gewonnen in Maleisië en de Filippijnen. Cajeputi-olie is in Europa al lange tijd bekend door masseurs als een zeer effectief massagemiddel bij spierpijnen. De desinfecterende pijnstillende en krampstillende werking van cajeputi-olie is hier in Europa minder bekend. In de tropen bleek cajeputi-olie ook een probaat middel te zijn om nervositeitsklachten en stress te verhelpen.  In het begin van de vorige eeuw rook het oude Djakarta vooral naar cajeputi-olie.

ZOETE AMANDELOLIE is een weldaad, vooral voor de droge huid. Amandelolie regelt het vochtgehalte van de huid, heeft voedende eigenschappen en gaat de vorming van rimpels tegen. Zeer geschikt voor de droge, ruwe en gevoelige huid. Zoete amandelolie irriteert de huid niet en is daarom zo bijzonder gewild als reinigingsmiddel voor de gevoelige huid en als smeermiddel voor een droge huid. Spierolie Cajeputi is puur natuurlijk en bevat geen conserveringsmiddelen. Deze olie is ook uitstekend te gebruiken bij de Guasha behandeling.

 Verpakking:  flesje  50 ml.   Geen dure reclame, geen tussenhandel, eenvoud en kwaliteit. 

 Prijs: 50 ml € 4,50  

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

18.03 | 10:12

Welke concentratie ppm is geschikt om de blaas mee te spoelen bij een cystitis?

...
16.03 | 00:34

Goedeavond,
Ik heb een vraag mijn dochter van 2 heeft luieruitslag zou dit daarop ook werken en welke variand kan ik dan bet beste kopen?
Mvg

...
22.02 | 13:01

Hallo beste Driek,
Ongeveer een maand geleden bestelde ik zilverwater en -zalf, waarvoor wederom dank! Ik vraag me af of ik al betaald heb. Siska Pater

...
16.12 | 16:54

Deze factor valt wel mee er zijn belangrijkere factoren. Zilverwater werkt ook fundamenteel anders. Vraag info op info@colloidaalzilver.nl

...
Je vindt deze pagina leuk