Spierolie cajeputi

SPIEROLIE CAJEPUTI (spierolie KAJAPOET is de oud-hollandse naam)

Gebruik: Uitwendig gebruik bij spierpijn, gewrichtspijn en zenuwpijn. De pijnlijke plaats enkele malen per dag met olie in masseren. Ook te gebruiken bij de warming up, na sport, bij blessures, bij littekens. Bij nervositeit de navel en de maagstreek insmeren.

SPIEROLIE CAJEPUTI  bevat cajeputi-olie (oleum cajeputi) en zoete amandelolie. De combinatie van deze twee speciale oliesoorten geven een bijzonder goede werking bij spierpijn, gewrichtspijn en zenuwpijn. De speciale samenstelling bevordert de doorbloeding van de spieren en geeft daarnaast ook nog een prettige heilzame inwerking op de huid.

Cajeputi-olie uit de cajeputiboom  (Melaleuca leucodendron) wordt gewonnen in Maleisië en de Filippijnen. Cajeputi-olie is in Europa al lange tijd bekend door masseurs als een zeer effectief massagemiddel bij spierpijnen. De desinfecterende pijnstillende en krampstillende werking van cajeputi-olie is hier in Europa minder bekend. In de tropen bleek cajeputi-olie ook een probaat middel te zijn om nervositeitsklachten en stress te verhelpen.  In het begin van de vorige eeuw rook het oude Djakarta vooral naar cajeputi-olie.

ZOETE AMANDELOLIE is een weldaad, vooral voor de droge huid. Amandelolie regelt het vochtgehalte van de huid, heeft voedende eigenschappen en gaat de vorming van rimpels tegen. Zeer geschikt voor de droge, ruwe en gevoelige huid. Zoete amandelolie irriteert de huid niet en is daarom zo bijzonder gewild als reinigingsmiddel voor de gevoelige huid en als smeermiddel voor een droge huid. Spierolie Cajeputi is puur natuurlijk en bevat geen conserveringsmiddelen. Deze olie is ook uitstekend te gebruiken bij de Guasha behandeling.

 Verpakking:  flesje  50 ml.   Geen dure reclame, geen tussenhandel, eenvoud en kwaliteit. 

 Prijs: 50 ml € 4,50  

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

16.12 | 16:54

Deze factor valt wel mee er zijn belangrijkere factoren. Zilverwater werkt ook fundamenteel anders. Vraag info op info@colloidaalzilver.nl

...
16.12 | 14:42

Het is belangrijk om te begrijpen dat ionische zilveroplossingen gemaakt met elektrische generatoren effectief worden gebruikt in het lichaam. Sommige producten beweren dat ze echt colloïd zijn, maar deze hebben geen ionische lading en zijn daarom beperkt

...
16.10 | 14:46

Het gaat om water wat ik filter als het uit de sloot komt wanneer ik in het bos ben. Zoek iets wat de virussen doodt. Wat betekent ppm?

...
16.10 | 14:29

Als je echt zuiver water wil hebben dan moet je een reverse osmose filter gebruiken. Bacterievrij maken wordt water wanneer het 1-3 ppm zilver bevat.

...
Je vindt deze pagina leuk