Spierolie cajeputi

SPIEROLIE CAJEPUTI (spierolie KAJAPOET is de oud-hollandse naam)

Gebruik: Uitwendig gebruik bij spierpijn, gewrichtspijn en zenuwpijn. De pijnlijke plaats enkele malen per dag met olie in masseren. Ook te gebruiken bij de warming up, na sport, bij blessures, bij littekens. Bij nervositeit de navel en de maagstreek insmeren.

SPIEROLIE CAJEPUTI  bevat cajeputi-olie (oleum cajeputi) en zoete amandelolie. De combinatie van deze twee speciale oliesoorten geven een bijzonder goede werking bij spierpijn, gewrichtspijn en zenuwpijn. De speciale samenstelling bevordert de doorbloeding van de spieren en geeft daarnaast ook nog een prettige heilzame inwerking op de huid.

Cajeputi-olie uit de cajeputiboom  (Melaleuca leucodendron) wordt gewonnen in Maleisië en de Filippijnen. Cajeputi-olie is in Europa al lange tijd bekend door masseurs als een zeer effectief massagemiddel bij spierpijnen. De desinfecterende pijnstillende en krampstillende werking van cajeputi-olie is hier in Europa minder bekend. In de tropen bleek cajeputi-olie ook een probaat middel te zijn om nervositeitsklachten en stress te verhelpen.  In het begin van de vorige eeuw rook het oude Djakarta vooral naar cajeputi-olie.

ZOETE AMANDELOLIE is een weldaad, vooral voor de droge huid. Amandelolie regelt het vochtgehalte van de huid, heeft voedende eigenschappen en gaat de vorming van rimpels tegen. Zeer geschikt voor de droge, ruwe en gevoelige huid. Zoete amandelolie irriteert de huid niet en is daarom zo bijzonder gewild als reinigingsmiddel voor de gevoelige huid en als smeermiddel voor een droge huid. Spierolie Cajeputi is puur natuurlijk en bevat geen conserveringsmiddelen. Deze olie is ook uitstekend te gebruiken bij de Guasha behandeling.

 Verpakking:  flesje  50 ml.   Geen dure reclame, geen tussenhandel, eenvoud en kwaliteit. 

 Prijs: 50 ml € 4,50  

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

27.07 | 22:06

Nanozilverwater extra fijn wordt met koud gedest .water gemaakt, is kleurloos sterkte ca 15 ppm en heeft meer zilverionen dan zilverdeeltjes. Werking is gelijk.

...
27.07 | 16:03

goede middag,
vraag: wat is het verschil tussen nanozilverwater extra fijn en zilverwater 10ppm?
Ik zou graag 'n bestelling doen.
BE levering is dus Ok
Dank!

...
10.07 | 15:29

Goedendag, kunnen deze producten gebruikt worden tegen psoriasis? Welk product kan ik kan het beste kiezen?
Vriendelijke groet,

...
01.07 | 19:23

Wanneer u gewoon alles invult dan komt het altijd goed. De verzendkosten naar Belgie zijn wat hoger hierover krijgt u dan bericht.

...
Je vindt deze pagina leuk