Colloïdaalzilvergenerator Charlotte

Colloïdaalzilvergenerator Charlotte

Zilverwatergenerator Charlotte

Zilvergenerator Charlotte.
Te gebruiken met 3 blokbatterijen of met 1 blokbatterij of met netspanningsaddapter.
Heeft 2 zilverelektroden van 99,99% zilver

netspanningsadapter Charlotte

netspanningsadapter 100-240V AC-- 24Volt DC te gebruiken bij alle netspanningen.

Zelf goed zilverwater maken is niet moeilijk.

Colloïdaal zilvergenerator  "Charlotte"
De colloidaal zilvergenerator Charlotte is een eenvoudig uniek apparaat waarmeer je zilverwater kunt maken thuis en op vakantie. Het apparaat kan worden gevoed uit de bijgeleverde stekkernetvoedingsadapter voor de hele wereld 100-240 Volt  en secondair 24 Volt DC. De zilvergenerator is ook te voeden uit 3 standaard blokbatterijen van 9 Volt.
De zilvergenerator kan eventueel ook uit 1 blokbatterij worden gevoed.
De batterijen worden volgens onderstaande foto in elkaar geschoven en de klemmetjes worden vastgemaakt op de polen van de batterij. Door de stroombegrenzer hebben de batterijen een langere levensduur en wordt de kwaliteit van het zilverwater beter.
Met deze generator kan je goede kwaliteit zilverwater maken van ieder gewenste sterkte.
De standaard zilverwater heeft een waarde van ongeveer 10 ppm. In circa 30 minuten kan je een liter van deze sterkte maken. Deze sterkte kan zowel inwendig als uitwendig worden gebruikt.
Gebruiken we 1 batterij dan hebben we voor de bereiding van een glas zilverwater van 0,2 liter ruim 1 tot  1,5 uur nodig.

Zilverwater zelf maken van goede kwaliteit is echt niet moeilijk en bovendien erg goedkoop.

Vanaf 1997 maken vele duizenden mensen in Nederland zelf zilverwater tot hun grote tevredenheid. Wij leveren uit eigen beheer een aantal apparaten gebaseerd op onze jarenlange ervaringen en kennis in zowel de elektronica als de produktie van alle verschillende methodes om een goede kwaliteit zilverwater te maken. Wij maken in eigen beheer een aantal degelijke aparaten waar u tientallen jaren gemak van kunt hebben. Op verzoek sturen we de uitgebreide gebruiksaanwijzing. http://mailto:driekvdvet@gmail.com/